Cocktail workshops

Cocktails leren maken?

Workshop

Benieuwd naar de kunst van het cocktail maken? Doe mee aan onze cocktail workshop in Haarlem en ontdek de geheimen van het maken van heerlijke cocktails als een pro! Onze ervaren bartenders Jasper en Roman zullen je begeleiden bij het proces van mixen, stirren en shaken van de perfecte cocktails.

Ideaal voor:
Bedrijfsuitjes
Vrijgezellenfeestjes
Vriendenuitjes

Meld je vandaag nog aan voor onze cocktail workshop in Haarlem en begin te mixen op weg naar cocktailperfectie!

Cocktails

Of je nu een beginner bent of een ervaren mixoloog, onze workshops zijn ontworpen om je vaardigheden en kennis van cocktail maken te verbeteren. Doe mee en leer klassieke cocktails maken, experimenteer met nieuwe smaken en maak indruk op je vrienden met je nieuw verworven expertise.

Samen met de bartenders bepaal je vooraf zelf welke cocktails je graag zou willen leren, zodat je precies die cocktails maakt die je zelf graag drinkt!

Wat kun je verwachten?

✔️ Drie toffe cocktails naar eigen smaak
✔️ Interactieve workshop
✔️ Kennis over cocktails en technieken
✔️ Tijdsduur van 2 uur
✔️ Aansluitend mogelijkheid om te dineren
Onze bartenders Jasper en Roman laten je alles zien wat er nodig is om thuis hele toffe en kwalitatief hoogwaardige cocktails neer te zetten in 2 uur tijd! Ze leren je wat over de techniek, oorsprong en smaakcombinaties. Dit betreft 3 cocktails die je naar eigen smaak uit kan kiezen. Vul deze workshop aan met diverse bites.

De workshop wordt aangeboden vanaf €29,50 per persoon. Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen en kan via info@restaurantmorris.nl of de widget rechtsonderin!

GET INSPIRED

Instagram

Ontdek welke cocktail jou op het lijf geschreven is